Bilete de avion, rezervari bilete online
Bilete de avion, rezervari bilete online

CHECK-IN ON-LINE

Primii pasi in calatoria dumneavoastra cu avionul, incepe in aeroport prin verificarea biletului precum si a documentului de identitate cu care veti calatori (operatiunea de "check-in").

In urma acestor verificari se elibereaza Cartea de imbarcare ("Boarding pass"). Aceasta este obligatorie pentru imbarcarea in avion.

Datorita acestor verificari, pasagerii trebuie sa ajunga in aeroport cu doua sau trei ore mai devreme de ora de decolare afisata pe bilet.

Acest timp poate fi redus daca se opteaza pentru check-in-ul on line, deoarece cartea de imbarcare va fi transmisa in format electronic si trebuie doar listata inainte de prezentare la cursa.

Totodata se evita si cozile de la ghiseele de check-in.

Un alt avantaj al check-in-ului on line il reprezinta si posibilitatea de a selecta locul dorit la bordul aeronavei, in functie de disponibilitati, in momentul efecturarii check-in-ului si doar in cazul companiilor de linie.

In cazul pasagerilor care calatoresc doar cu bagaj de mana si au efectuat check-in-ul electronic, vor merge direct la controlul de securitate si pasapoarte din cadrul aeroportului si apoi la poarta de imbarcare.

In cazul pasagerilor care calatoresc si cu bagaj de cala, acestia vor trebui sa mai faca o oprire suplimentara in aeroport pentru a-si preda bagajul, la ghiseele special amenajate. In cazul in care compania aeriana nu are un ghiseu special denumit " baggage drop", atunci bagajul se va preda la ghiseul Business al companiei aeriene.

Serviciul de check-in on line este disponibil pentru toti pasagerii care se afla in posesia unui bilet de avion electronic, valid, si se realizeaza cu aproximativ 24 de ore inainte de decolare.

Bilete de avion AEGEAN AIRLINES Bilete de avion French Airlines Bilete de avion Italian Airlines Bilete de avion Blue Air Bilete de avion British Airlines Bilete de avion Bilete de avion Czech Airlines Bilete de avion North American Airlines Bilete de avion Bilete de avion Bilete de avion Spanish Airlines Bilete de avion Royal Dutch Airlines Bilete de avion Polish Airlines Bilete de avion German Airlines Bilete de avion Hungarian Airlines Bilete de avion Greek Airlines Bilete de avion Austrian Airlines Bilete de avion Bilete de avion Swiss International Air Lines Bilete de avion Romanian Airlines Bilete de avion Turkish Airlines
Protectia Consumatorilor - ANPC
Telefonul Consumatorului: 0800 080 999