Bilete de avion, rezervari bilete online
Bilete de avion, rezervari bilete online

AGENTII DE TURISM

FLYSMART este un serviciu dedicat si agentiilor de turism neacreditate IATA. Noul sistem de ticketing on-line permite efectuarea de rezervari in timp real pentru bilete de avion.

Prin intermediul acestui program, puteti oferi clientilor agentiei dumneavoastra tarife competitive intr-un sistem flexibil si fara costuri suplimentare pentru agentia dumneavoastra.

Cautam prin milioane de tarife pentru a gasi cea mai buna oferta pentru clientul Dvs.!

Avantaje:

  • Efectuarea rezervarilor de bilete de avion este gratuita pentru agentia dvs. Platiti doar daca clientul dvs. s-a hotarat sa cumpere biletul: cash sau transfer bancar.
  • Aveti acces in timp real la disponibilitatea si tarifele companiilor aeriene oriunde in lume. O simpla cautare in sistemul nostru online va afisa pana la 25 de variante de zbor.
  • Aveti flexibilitate completa si comisioane atractive in functie de numarul de bilete emise. De asemenea, puteti adauga comisioane suplimentare in functie de politica de tarife a agentiei dumneavoastra.
  • Aveti acces direct la sistemul de rezervari a biletelor low-cost Blue Air si posibilitatea achizitionarii prin intermediul cardului.
  • Beneficiati de asistenta agentilor de ticketing FLYSMART daca intampinati nelamuriri privind modalitatile de plata si conditiile biletelor de avion electronice.
  • Aveti nevoie doar de un computer si o conexiune la internet.
  • Pentru a beneficia de acest serviciu nu exista targeturi de vanzari sau costuri de mentenanta a sistemului de rezervari.

Cum functioneaza sistemul?

Rezervarile se efectueaza online pe www.flysmart.ro in contul dumneavoastra de agentie sau la call center 08008 BILETE. Consultantii nostri de ticketing vor emite bilete de avion aferente rezervarilor efectuate de agentia dvs.

Comanda de emitere puteti sa ne-o transmiteti prin e-mail sau telefonic, iar biletul de avion electronic il veti primi prin e-mail. Agentia dumneavoastra va fi facturata cu contravaloarea biletelor de avion minus comisionul cedat agentiei dvs. si veti achita factura conform termenelor de plata stipulate in contract.

Puteti plati in numerar la sediul nostru sau prin banca (ordin de plata sau depunere numerar in conturile noastre).

Contactati-ne pentru a incheia un contract de colaborare si pentru a putea oferi clientilor Dvs. direct, pe loc, fara intermediari sau garantii bancare bilete de avion, rezervari la hoteluri sau inchirieri de masini. Veti primi datele de acces in sistem ale agentiei dvs. si veti beneficia de un instructaj privind utilizarea sistemului FLYSMART. Din momentul respectiv puteti demara efectuarea rezervarilor!!!

Numele si prenumele:

Adresa postala:

Telefon:

Email:

Adauga mesaj / comanda:
Contactati-ma prin telefon
Contactati-ma prin email

Cod de verificare:
Inserati codul de verificare:

 
 
Bilete de avion AEGEAN AIRLINES Bilete de avion French Airlines Bilete de avion Italian Airlines Bilete de avion Blue Air Bilete de avion British Airlines Bilete de avion Bilete de avion Czech Airlines Bilete de avion North American Airlines Bilete de avion Bilete de avion Bilete de avion Spanish Airlines Bilete de avion Royal Dutch Airlines Bilete de avion Polish Airlines Bilete de avion German Airlines Bilete de avion Hungarian Airlines Bilete de avion Greek Airlines Bilete de avion Austrian Airlines Bilete de avion Bilete de avion Swiss International Air Lines Bilete de avion Romanian Airlines Bilete de avion Turkish Airlines
Protectia Consumatorilor - ANPC
Telefonul Consumatorului: 0800 080 999